您好,欢迎来到江浙沪招生考试网 !

设为首页|加入收藏|联系我们|网站地图|

江浙沪招生考试网

您现在的位置: test4exam >> 历年真题 >> it认证题库 >> 正文

思科认证Cisco 642-415 题库

日期:2015/8/28 12:26:01 来源:本站原创 访问量:
1. Consider the following customer attributes and choose the correct IP telephony call processing model:
- a large campus that spans two PSAP areas
- a single group of buildings connected via fiber optics
- data VPNs that support multiple contractors and suppliers
- a fully developed three-tier network hierarchy
- connectivity to two different service providers for Internet access
A. single-site call processing
B. centralized call processing
C. hybrid call processing
D. distributed call processing
Answer: A 
2. What information is relevant to choosing an IP telephony centralized call processing model?
A. multiple PRIs to the PSTN
B. a campus of six buildings connected via an ATM backbone
C. three small regional sales offices located in the three Western time zones
D. centralized order processing, shipping, and billing for all customer products
E. connectivity to a single service provider that hosts the company web site and provides for Internet access
F. a single six-story building with an IDF on each floor and an MDF in the computer room on the second floor
Answer: C 
3. In a TDM PBX to Cisco Unified Communications Manager migration, which three things must be verified from
the LAN perspective before IP telephony can be deployed? (Choose three.)
A. the type of wiring in the office
B. the number of PSTN connections needed
C. the number of public IP addresses available
D. the amount of rack space in the equipment rack
E. the amount of power that is available to support new LAN switches
Answer: ADE 
4. Ajax wants to ensure that their employees are safe and that they comply with the law. What are four general
TestInside    642-415 
E911 responsibilities of an enterprise telephony system? (Choose four.)
A. Enable PSAP call-back.
B. Initiate the update of ALI records.
C. Provide a detailed map of all ERLs.
D. Allow conferencing with internal security personnel.
E. Route calls to the appropriate point (on-net or off-net).
F. Deliver appropriate calling party number digits to LEC.
Answer: ABEF 
5. What are two conferencing guidelines for a single-site deployment? (Choose two.)
A. Use hardware conferencing only for small deployments
B. If available, configure DSPs for flex-mode when there are multiple codec types in use.
C. Group any conferencing resources into MRGLs based on their location, to manage Call Admission Control.
D. Make certain that Meet-Me and Ad-Hoc conference resources each account for a minimum of 5% of the user
base.
Answer: BD 
6. Ajax needs to provide technical support outside of normal operating hours. They would like to deploy a small
test call center to develop the skills necessary to provide phone, chat, and e-mail support. Ajax wants to start with
five agents. Which two connection types would be applicable for use with the planned contact center? (Choose
two.)
A. PRI
B. CAS
C. E&M
D. QSIG
E. POTS
Answer: AB 
7. You have decided to use the MGCP signaling protocol for the PSTN gateway at Ajax. Which option is true
regarding the use of a gatekeeper in their network?
A. One may be used for CAC.
TestInside    642-415 
B. One could be used for address resolution.
C. One may be deployed for both CAC and address resolution.
D. A gatekeeper is not applicable in this situation.
Answer: D 
8. Ajax has contacted its LEC to obtain an additional range of DIDs. Their current DID range is 555-6000 through
555-6999. The LEC can provide them with an additional range of numbers, 556-6000 through 556-6999. The LEC
is currently sending four digits inbound, so the two DID ranges overlap. What two things can be done to resolve
this solution? (Choose two.)
A. Ask the LEC to send five digits.
B. Change internal calls to five-digit dialing.
C. Move to a six-digit dial plan to provide more dialing granularity for all extension numbers.
D. Contact an alternative carrier to see if it can provide a DID range that does not overlap with the current range.
Answer: AB 
9. Currently, Ajax is considering implementing an IP contact center for the technical support group. As an interim
step, calls to the technical support group need to be distributed in a round-robin fashion. Can this be
accomplished?
A. Yes, with route groups.
B. Yes, by using call pick-up groups.
C. Yes, by implementing hunt groups.
D. Yes, by routing calls via an IVR unit.
E. No, Cisco Unified Contact Center is needed.
Answer: C 
10. The Ajax network coordinator is concerned that the IP phones can be targeted for malicious attack. When the
security is designed for the IP telephony solution, which two methods can be used to help prevent malicious phone
attacks? (Choose two.)
A. Ensure the PC port is disabled if a PC is not attached.
B. Isolate the IP phone VLANs from the PC data VLANs.
C. Ensure the IP phone firmware is validated with the Cisco Unified Communications Manager.
TestInside    642-415 
D. Ensure the Cisco Unified Communications Manager is configured to disable acceptance of GARP on IP
phones.
Answer: BD 
11. The Ajax server administrator is interested in determining how the Cisco Unified Communications Manager
servers can be monitored and if the system has been compromised. Which two methods can be used to support
these requirements and still maintain a high degree of security? (Choose two.)
A. Provide a uniform level of access to all operators, technicians, and system administrators.
B. Turn on event logging in all the Cisco Unified Communications Manager servers and regularly review event
logs for the cluster.
C. Enable SNMP on all Cisco Unified Communications Manager servers and change the default community
strings.
D. Enable SNMP for all the devices that support IP telephony in the Ajax network and change the default
community strings.
E. Send all audit logs to a dedicated log server and filter the reports to view only critical and fatal events.
Answer: BC 
12. Which four attributes must be considered when designing a secure IP telephony solution? (Choose four.)
A. protection of voice at Layer 2
B. placement of application layer gateways
C. number and sizing of output queue thresholds
D. stateful inspection of all packets on the corporate intranet
E. creation and assignment of VLANs and broadcast domains
F. implementation of packet filters and the establishment of firewalls
Answer: ABEF 
13. Which three technologies will allow you to design a solution for protecting voice at Layer 2? (Choose three.)
A. internal VPNs
B. IP source guard
C. DHCP snooping
D. RFC 1918 addressing
TestInside    642-415 
E. secure ARP detection
F. locally administered MAC addresses
Answer: BCE 
14. Which four methods can be used to protect IP phones? (Choose four.)
A. Use a firewall with the Cisco Unified Communications Manager cluster to prevent attacks from inside and
outside the organization.
B. Dedicate a TFTP server for each voice network segment.
C. Prevent/Restrict/Disable GARP.
D. Disable the Settings button.
E. Disable the PC port.
F. Use signed loads.
Answer: CDEF 
15. The Network and Telecom managers are concerned about voice and critical data traffic overwhelming the IP
WAN circuit and causing unacceptable delays and poor call quality. Which Call Admission Control mechanism
should you plan to deploy for this deployment?
A. RSVP
B. Locations
C. Regions
D. Gatekeeper-based trunks
E. MPLS with RSVP
Answer: B 
16. With the integration of Best into Ajax, the traffic patterns in both of the companies have changed, including
the traffic over the WAN. The new traffic patterns dictate that a T1 circuit is needed. You calculate that data will
consume 60% of the available L3 bandwidth on the T1 circuit. Using best practices, what is the maximum number
of voice calls that should be placed between Redmond and the HQ campus without using header compression?
A. 9
B. 17
C. 19
TestInside    642-415 
D. 23
E. 26
F. 32
G. 35
Answer: C 
17. Which problem occurs if a user from the remote facility located in Redmond is temporarily assigned to the
Ajax Headquarters site, the user takes their IP phone and uses it there, and device mobility is not enabled?
A. Every internal call placed by the user will cross the WAN to the Redmond gateway to be routed correctly.
B. Every call received by the user will first traverse the WAN link and be rerouted by the Redmond gateway.
C. Every on-net call placed by the user will reduce the available WAN voice bandwidth, except calls to Redmond.
D. There is no problem. The phone will register with the same Cisco Unified Communications Manger subscriber
as before and operate correctly.
Answer: C 
18. There may be times when the IP WAN is out of capacity. What Cisco Unified Communications Manager
technology should be deployed so that calls will not cross the WAN when the WAN is at full capacity?
A. AAR
B. ARC
C. CAC
D. NEHO
E. TEHO
Answer: C 
19. There may be times when the IP WAN is out of capacity. What Cisco Unified Communications Manager
technology should be deployed so that calls can be completed when the WAN is at full capacity?
A. AAR
B. ARC
C. CAC
D. NEHO
E. TEHO
TestInside    642-415 
Answer: A 
20. In the centralized call processing model, what is a disadvantage of using the traditional approach for building
classes of service (as compared to the line/device approach)?
A. The minimum number of partitions = (number of classes of service) + (number of sites) + (1 partition for all IP
phone DNs)
B. The maximum number of calling search spaces = (number of classes of service) + (number of sites)
C. The minimum number of partitions = (number of classes of service) * (number of sites) + (1 partition for all IP
phone DNs)
D. The maximum number of calling search spaces = (number of classes of service) * (number of sites)
Answer: C 
21. A route pattern exists in partition "Site1_Local" and an identical route pattern exists in partition "HQ_Local".
A calling search space containing "Site1_Local" is assigned to an IP phone, and a calling search space containing
"HQ_Local" is assigned to a line on that phone. How does Cisco Unified Communications Manager determine
which route pattern to use?
A. It uses only the CSS associated with the line.
B. It uses only the CSS associated with the device.
C. It does a logical OR of the partitions in the two CSSs and searches for the longest match.
D. It concatenates the two CSSs and gives priority to partitions in the CSS assigned to the line.
E. It concatenates the two CSSs and gives priority to partitions in the CSS assigned to the device.
Answer: D 
22. Ajax Auto Components and Jake's Brakes have merged. Their two Cisco Unified Communications Manager
systems have been connected by a gatekeeper-controlled intercluster trunk. To dial internally they both use an
access code with a two-digit site code followed by a four-digit extension. How should the dial plan be designed
for calls dialed from Ajax to a DN at Jake's?
A. Use a fully qualified E.164 address and send it to the gateway for resolution.
B. Send the two-digit site code and four-digit extension to the gatekeeper for resolution.
C. Use a different access code than used for on-net dialing and create a translation pattern to reach the DN at
Jake's.
TestInside    642-415 
D. Deploy a new route group that use E.164 addresses and the IP WAN as the primary path and the PSTN if the IP
WAN is busy.
Answer: B 
23. Jake's Brakes is using an H.225 gatekeeper-controlled trunk between a Cisco Unified Communications
Manager cluster and a gateway. When designing the security component for the Cisco Unified Communications
Manager clusters, what two things can happen if you use a firewall between a Cisco Unified Communications
Manager cluster and the voice and data VLANs? (Choose two.)
A. clipping of the voice stream
B. call setup failure
C. one-way audio
D. choppy audio
E. echo
Answer: BC 
24. Ajax has deployed a firewall between their internal network and the Internet. All traffic to the Internet will
pass through the firewall. For a single-site, centralized or distributed call processing model, what needs to be done
to the Unified Communications infrastructure to ensure that the Cisco Unified Communications solution is in
compliance with the Ajax security policy?
A. Deploy stateful inspection of all RTP packets in the firewall.
B. Design a VPN tunnel solution through the firewall to the ISP.
C. Design a dynamic VPN solution between the firewall and the ISP.
D. Deploy the firewall fixup so that RTP streams will pass through the firewall properly.
E. Nothing needs to be done; no voice traffic will go out to the Internet.
Answer: E 
25. The Ajax security policy states that all endpoint devices should minimize the chance of traffic interception. To
cover this point, which three things should be done in the design of the Cisco Unified Communication solution for
Ajax? (Choose three.)
A. Deploy SRTP.
B. Have each IP phone authenticate with the Cisco Unified Communications Manager cluster.
TestInside    642-415 
C. Encrypt all voice control traffic.
D. Disable the settings button on all phones that are in lobbies, break areas, or where there is no user assigned.
E. Disable web access to all IP phones.
F. Use SSH for communication to all Cisco Unified Communications Manager servers.
Answer: ABC 
26. Ajax Auto Components manufactures automobile parts for the service and retail markets. The Ajax corporate
campus is located north of Atlanta, Georgia. Ajax is presently using an Avaya PBXforits campus phone system
that uses DCS signaling. The PBX cannot support all the new features that Ajax requires, so the company has
decided to change its system from traditional TDM to IP telephony. The campus currently has 942 employees in
three two -story office buildings, a single story R&D facility, and a manufacturing building. The five buildings are
all connected via an FDDI ring. The campus is divided by County Line Road, which is the actual division between
Fulton and Cobb counties. The office buildings are located on the east side of County Line Road, in Fulton
County; the R&D building and manufacturing plant are located on the west side County Line Road in Cobb
County.
It will be your job to help the company migrate from the traditional PBX system to a Cisco Unified
Communications Manager system on a converged voice and data network.
You are investigating the network at Ajax as the first step in designing a converged network. In a meeting with the
telephony services manager and the data network manager, which two questions would you askto obtain the
information needed forthe design of the IP telephony network? (Choose two.)
A. Who is responsible for moving telephones within Ajax?
B. What network access method and topology is deployed?
C. What Class of Service is deployed in the existing network?
D. How many ports are available on QoS-enabled access layer switches?
E. Can additional servers or additional domains be added to the existing Ajax domain?
Answer: BD 
27. Ajax Auto Components manufactures automobile parts for the service and retail markets. The Ajax corporate
campus is located north of Atlanta, Georgia. Ajax is presently using an Avaya PBXforits campus phone system
that uses DCS signaling. The PBX cannot support all the new features that Ajax requires, so the company has
decided to change its system from traditional TDM to IP telephony. The campus currently has 942 employees in
TestInside    642-415 
three two -story office buildings, a single story R&D facility, and a manufacturing building. The five buildings are
all connected via an FDDI ring. The campus is divided by County Line Road, which is the actual division between
Fulton and Cobb counties. The office buildings are located on the east side of County Line Road, in Fulton
County; the R&D building and manufacturing plant are located on the west side County Line Road in Cobb
County.
It will be your job to help the company migrate from the traditional PBX system to a Cisco Unified
Communications Manager system on a converged voice and data network.
Which three other pieces of information would you need to obtain from Ajax to assist you in the design of an IP
telephony solution? (Choose three.)
A. if RFC 1918 addressing is in use
B. the number of phones that have DID
C. what type of dialing plan is deployed at Ajax
D. the bandwidth available to connect to the Internet
E. the number of servers supporting the R&D facility
F. the measures Ajax has implemented to secure the network
G. which group of users contributes the most data traffic to the network
H. if there are any high use groups or high bandwidth applications, such as CTI
Answer: BCH 
28. Ajax Auto Components manufactures automobile parts for the service and retail markets. The Ajax corporate
campus is located north of Atlanta, Georgia. Ajax is presently using an Avaya PBXforits campus phone system
that uses DCS signaling. The PBX cannot support all the new features that Ajax requires, so the company has
decided to change its system from traditional TDM to IP telephony. The campus currently has 942 employees in
three two -story office buildings, a single story R&D facility, and a manufacturing building. The five buildings are
all connected via an FDDI ring. The campus is divided by County Line Road, which is the actual division between
Fulton and Cobb counties. The office buildings are located on the east side of County Line Road, in Fulton
County; the R&D building and manufacturing plant are located on the west side County Line Road in Cobb
County.
It will be your job to help the company migrate from the traditional PBX system to a Cisco Unified
Communications Manager system on a converged voice and data network.
Which four issues are related to the physical placement of network hardware? (Choose four.)
TestInside    642-415 
A. physical security
B. adequate lighting
C. adequate rack space
D. a dust-free environment
E. sufficient equipment cooling
F. access to building distribution cabling
Answer: ACEF 
29. Ajax Auto Components manufactures automobile parts for the service and retail markets. The Ajax corporate
campus is located north of Atlanta, Georgia. Ajax is presently using an Avaya PBXforits campus phone system
that uses DCS signaling. The PBX cannot support all the new features that Ajax requires, so the company has
decided to change its system from traditional TDM to IP telephony. The campus currently has 942 employees in
three two -story office buildings, a single story R&D facility, and a manufacturing building. The five buildings are
all connected via an FDDI ring. The campus is divided by County Line Road, which is the actual division between
Fulton and Cobb counties. The office buildings are located on the east side of County Line Road, in Fulton
County; the R&D building and manufacturing plant are located on the west side County Line Road in Cobb
County.
It will be your job to help the company migrate from the traditional PBX system to a Cisco Unified
Communications Manager system on a converged voice and data network.
Which two questions need to be answered about each network closet to insure that physical network devices can
be deployed successfully? (Choose two.)
A. Does Ajax have an office numbering scheme?
B. Is enough electrical power available for each network closet?
C. Is each cable run to the closet within the maximum distance specification?
D. Are there any extra cable runs pulled to each office that are not terminated?
E. Are the IDFs stacked on top of each other or are they offset in each building?
F. Are any of the cable runs shared between voice and data (two pairs for voice and two pairs for data)?
Answer: BC 
30. Ajax Auto Components manufactures automobile parts for the service and retail markets. The Ajax corporate
campus is located north of Atlanta, Georgia. Ajax is presently using an Avaya PBXforits campus phone system
TestInside    642-415 
that uses DCS signaling. The PBX cannot support all the new features that Ajax requires, so the company has
decided to change its system from traditional TDM to IP telephony. The campus currently has 942 employees in
three two -story office buildings, a single story R&D facility, and a manufacturing building. The five buildings are
all connected via an FDDI ring. The campus is divided by County Line Road, which is the actual division between
Fulton and Cobb counties. The office buildings are located on the east side of County Line Road, in Fulton
County; the R&D building and manufacturing plant are located on the west side County Line Road in Cobb
County.
It will be your job to help the company migrate from the traditional PBX system to a Cisco Unified
Communications Manager system on a converged voice and data network.
Due to business considerations, Ajax has chosen to do a phased implementation. While the migration is taking
place, the existing PBX needs to coexist with the new Cisco Unified Communications Manager. Which three
statements are true regarding a phased migration? (Choose three.)
A. You must consider maintaining the integrity of call pick-up groups, hunt groups, and shared lines.
B. There are no number-plan overlap considerations between the PBX and the Cisco Unified Communications
solution.
C. A phased migration provides a parallel system that allows the users to revert to the PBX if something
unexpected occurs.
D. The level of feature transparency between the existing PBX and the Cisco Unified Communications Manager is
determined by the signaling protocol used.
E. The phased cut-over allows for the verification of the IP telephony database configuration before the system
carries live PSTN traffic.
F. The additional time added to the project plan to deploy using the phased approach is offset by the user's ability
to explore and learn the new system priortothe cut-over.
Answer: ABD 
31. Based on information discovered during tne investigation phase of the design, it has been decided that the
proper deployment model forAjaxis single-site call processing. The access layer devices will be placed in the IDF
closets, the distribution layer devices will be placed in the MDF closets, and the core will be deployed in the
computer room.
In the three office buildings, each floor has an IDF, which services approximately 70 to 80 users. Each of the
R&D and Manufacturing buildings also has an IDF. Building 1 also houses the MDF in the basement. Ajax is
TestInside    642-415 
currently using Token Ring and an FDDI backbone. The network is to be migrated to a 10OBaseT or faster
Ethernet network.
Ajax has had many network outages in their current network and is concerned with network availability,
especially because the phone system will now be residing on the same network.
In an IP telephony solution, what must be provided by an access layer switch?
A. inline power
B. a nonblocking backplane
C. voice and access VLftNs on the IP phone ports
D. multiple transmit buffers with priority scheduling capabilities
Answer: D 
32. Based on information discovered during tne investigation phase of the design, it has been decided that the
proper deployment model forAjaxis single-site call processing. The access layer devices will be placed in the IDF
closets, the distribution layer devices will be placed in the MDF closets, and the core will be deployed in the
computer room.
In the three office buildings, each floor has an IDF, which services approximately 70 to 80 users. Each of the
R&D and Manufacturing buildings also has an IDF. Building 1 also houses the MDF in the basement. Ajax is
currently using Token Ring and an FDDI backbone. The network is to be migrated to a 10OBaseT or faster
Ethernet network.
Ajax has had many network outages in their current network and is concerned with network availability,
especially because the phone system will now be residing on the same network.
During the migration from Token Ring to Ethernet, routers will be deployed to allow access between the existing
Token Ring and the new Ethernet networks. Where in the network should these routers be deployed?
A. atthe core ofthe network so that each IDF can continue to use the FDDI backbone
B. at each MDF so that each IDF can be migrated separately and avoid possible wide-spread network outages
C. in the computer room so that the Token Ring and Ethernet networks are only connected atone location to
minimize risk ,
D. in the individual IDFs so that individual users can be migrated from the Token Ring to the Ethernet network to
minimize each individual's downtime
Answer: B 
TestInside    642-415 
33. Based on information discovered during tne investigation phase of the design, it has been decided that the
proper deployment model forAjaxis single-site call processing. The access layer devices will be placed in the IDF
closets, the distribution layer devices will be placed in the MDF closets, and the core will be deployed in the
computer room.
In the three office buildings, each floor has an IDF, which services approximately 70 to 80 users. Each of the
R&D and Manufacturing buildings also has an IDF. Building 1 also houses the MDF in the basement. Ajax is
currently using Token Ring and an FDDI backbone. The network is to be migrated to a 10OBaseT or faster
Ethernet network.
Ajax has had many network outages in their current network and is concerned with network availability,
especially because the phone system will now be residing on the same network.
Currently, each IDF supports a single ring per floor no matter how many different departments are on that floor.
How should VLANs be deployed according to best practices?
A. Each department would have a separate data and voice VLAN. Both departmental VLANs would betrunked
over a single path from the IDF to the J MDF.
B. Each department would use two VLANs, one for data and one forvoice. These VLANs would betrunked over
redundant uplinks from the IDF to the J MDF.
C. Each wiring closet would use two VLANs no matter how many departments are located there. The two VLANs
would have a primary and backup " path on each up linkfromthe IDF to the MDF.
D. Since most departments are small, each department would use a single VLAN for data and voice. Each
departmental VLAN would be trunked from the IDF to the MDF over two paths, a primary and a backup.
Answer: C 
34. Based on information discovered during tne investigation phase of the design, it has been decided that the
proper deployment model forAjaxis single-site call processing. The access layer devices will be placed in the IDF
closets, the distribution layer devices will be placed in the MDF closets, and the core will be deployed in the
computer room.
In the three office buildings, each floor has an IDF, which services approximately 70 to 80 users. Each of the
R&D and Manufacturing buildings also has an IDF. Building 1 also houses the MDF in the basement. Ajax is
currently using Token Ring and an FDDI backbone. The network is to be migrated to a 10OBaseT or faster
Ethernet network.
Ajax has had many network outages in their current network and is concerned with network availability,
TestInside    642-415 
especially because the phone system will now be residing on the same network.
As the new Ethernet network is deployed with OoS. it will be important to assign a trust boundary. Which two are
the optimum locations where network devices can be trusted to apply OoS correctly? (Choose two.)
A. core layer switch
B. distribution layer switch
C. access layer switch
D. IP phone
E. PC
Answer: CD 
35. Ajax has nine departments plus Coiporate personnel with a total of 822 phones. Each department has a
separate MoH message. All the departments would like to play their messages when they place a caller on hold. A
standard corporate message is played when people outside of these nine departments place a user on hold.
The IT department wants to minimize the amount of bandwidth consumed byMoH streams. What type ofMoH
transport mechanism can satisfy these requirements?
A. unicast
B. anycast
C. multicast
D. broadcast
Answer: C 
36. Ajax has nine departments plus Coiporate personnel with a total of 822 phones. Each department has a
separate MoH message. All the departments would like to play their messages when they place a caller on hold. A
standard corporate message is played when people outside of these nine departments place a user on hold.
What is the maximum number of simultaneous MoH messages that will be streaming at any time?
A. 1
B. 2
C. 9
D. 10
E. 18
F. 20
TestInside    642-415 
G. 805
H. 822
Answer: D 
37. AjaxAulo Components has been growing slowly over the last four years. Ajax expects the growth trend to
continue. The company currently has 942 employees with 822 phones, of which 805 have DID. The company is
planning to hire 300 new employees, of which 214 will have dedicated phones with DID.
What would be the minimum number of DIDs required if each new phone has two line appearances?
A. 214
B. 428
C. 805
D. 822
E. 1019
F. 1036
G. 1233
H. 1250
Answer: E 
38. AjaxAulo Components has been growing slowly over the last four years. Ajax expects the growth trend to
continue. The company currently has 942 employees with 822 phones, of which 805 have DID. The company is
planning to hire 300 new employees, of which 214 will have dedicated phones with DID.
In designing a Cisco Unified Communications Manager clusterfor highest availability, what two options must you
include in your design? (Choose two.)
A. redundant gateway connections to the PSTN
B. dedicated servers for MoH and conferencing
C. a 1:1 redundancy scenario in the Cisco Unified Communications Manager cluster
D. all members of the cluster needing to be in the same LAN or MAN
E. the deployment of a dedicated publisher and dedicated TFTP server
Answer: CE 
39. In the past, Ajax has experienced several phone outages, one of which lasted over seven hours when the
TestInside    642-415 
company's current PBX had a software crash. Telephone communications are critical, so Ajax would like to design
the IP telephony solution to be scalable and highly available.
Which three options must you consider when deciding upon a cluster server redundancy scheme? (Choose
three.)Which three options must you consider when deciding upon a cluster server redundancy scheme? (Choose
three.)
Which three options must you consider when deciding upon a cluster server redundancy scheme? (Choose three.)
A. the failovertime for each scheme
B. the impact on the users during system backups
C. the likelihood of multiple primary server failures
D. the impact on the users during software upgrades
E. the number of IP phones registered on the subscribers
F. whetherthe publisher is dedicated or has devices registered to it
Answer: CDE 
40. In the past, Ajax has experienced several phone outages, one of which lasted over seven hours when the
company's current PBX had a software crash. Telephone communications are critical, so Ajax would like to design
the IP telephony solution to be scalable and highly available.
Which four parameters must be considered when selecting the hardware platform for a Cisco Unified
Communications Manager implementation? (Choose four.)
A. the MoH transport mechanism
B. whether or not the phones are secured
C. the number of partitions in the dial plan
D. the number of devices the cluster will support
E. the number of calling search spaces in the dial plan
F. the number of clusters in the company's phone system
G. the type of Call Admission Control the cluster will support
Answer: BCDE 
41. In the past, Ajax has experienced several phone outages, one of which lasted over seven hours when the
company's current PBX had a software crash. Telephone communications are critical, so Ajax would like to design
the IP telephony solution to be scalable and highly available.
TestInside    642-415 
In designing a Cisco Unified Communications Manager clusterfor highest availability, what two options must you
include in your design? (Choose two.)
A. redundant gateway connections to the PSTN
B. dedicated servers for MoH and conferencing
C. a 1:1 redundancy scenario in the Cisco Unified Communications Manager cluster
D. all members of the cluster needing to be in the same LAN or MAN
E. the deployment of a dedicated publisher and dedicated TFTP server
Answer: CE 
42. Ajax has completed its IP telephony rollout. The legacy PBX has been removed, and the entire phone system
is now on IP using Cisco Unified Communications Manager for call processing control.
Ajax has recently acquired Best Auto Accessories in Redmond, WA. Best is a small distributor of automobile parts
and accessories. Best has 36 office employees and 48 warehouse workers in a single building. The Best phone
system consists of a four-year-old key system. All calls enterthe company through the company operator who then
uses the overhead paging system to inform users of incoming calls.
Ajax plans to integrate Best as a remote site into the new Cisco IP telephony system at Ajax. The 36 office
employees will be converted to IP phones with DID along with two phones in the warehouse that will not be DID.
All IP phones will register with the Cisco Unified Communications Manager cluster at the Ajax central campus.
Ajax plans to connect with Best via a point-to-point circuit. The Redmond office will maintain external
connections to the PSTN but will use the connection with Ajax to carry internal calls and for Internet connectivity.
Internal calls crossing the WAN will use a G.729 codec with 20ms payload for bandwidth savings. Call Admission
Control will be implemented using locations. The voice-mail system only supports the G.711 codec and will be
centralized with the Cisco Unified Communications Manager.
In the traditional three-tier network design, at what layer will the Redmond office connect to the central site
network?
A. The Redmond office will become a sublayerto the access layer at the main campus.
B. The Redmond office will become another access layer attachment to the distribution layer at the main campus.
C. The Redmond office will become the equivalents a server block and will attach to the core of the main network.
D. The Redmond office will become a WAN block attachment to the distribution layer of the main campus
network.
Answer: D
TestInside    642-415 
43. Ajax has completed its IP telephony rollout. The legacy PBX has been removed, and the entire phone system
is now on IP using Cisco Unified Communications Manager for call processing control.
Ajax has recently acquired Best Auto Accessories in Redmond, WA. Best is a small distributor of automobile parts
and accessories. Best has 36 office employees and 48 warehouse workers in a single building. The Best phone
system consists of a four-year-old key system. All calls enterthe company through the company operator who then
uses the overhead paging system to inform users of incoming calls.
Ajax plans to integrate Best as a remote site into the new Cisco IP telephony system at Ajax. The 36 office
employees will be converted to IP phones with DID along with two phones in the warehouse that will not be DID.
All IP phones will register with the Cisco Unified Communications Manager cluster at the Ajax central campus.
Ajax plans to connect with Best via a point-to-point circuit. The Redmond office will maintain external
connections to the PSTN but will use the connection with Ajax to carry internal calls and for Internet connectivity.
Internal calls crossing the WAN will use a G.729 codec with 20ms payload for bandwidth savings. Call Admission
Control will be implemented using locations. The voice-mail system only supports the G.711 codec and will be
centralized with the Cisco Unified Communications Manager.
When you analyze the distribution of the packet sizes that will be traversing the WAN link to the home office, you
note that there is a potential for delay where voice packets could be trapped behind large data packets. Ajax wants
you to determine if a 384 kbps WAN circuit is feasible. What is the recommended packet fragmentation size for
this circuit?
A. 48 bytes
B. 100 bytes
C. 288 bytes
D. 320 bytes
E. 480 bytes
Answer: E 
44. Ajax has completed its IP telephony rollout. The legacy PBX has been removed, and the entire phone system
is now on IP using Cisco Unified Communications Manager for call processing control.
Ajax has recently acquired Best Auto Accessories in Redmond, WA. Best is a small distributor of automobile parts
and accessories. Best has 36 office employees and 48 warehouse workers in a single building. The Best phone
system consists of a four-year-old key system. All calls enterthe company through the company operator who then
uses the overhead paging system to inform users of incoming calls.
TestInside    642-415 
Ajax plans to integrate Best as a remote site into the new Cisco IP telephony system at Ajax. The 36 office
employees will be converted to IP phones with DID along with two phones in the warehouse that will not be DID.
All IP phones will register with the Cisco Unified Communications Manager cluster at the Ajax central campus.
Ajax plans to connect with Best via a point-to-point circuit. The Redmond office will maintain external
connections to the PSTN but will use the connection with Ajax to carry internal calls and for Internet connectivity.
Internal calls crossing the WAN will use a G.729 codec with 20ms payload for bandwidth savings. Call Admission
Control will be implemented using locations. The voice-mail system only supports the G.711 codec and will be
centralized with the Cisco Unified Communications Manager.
You have determined that a 384 kbps link is not feasible and have decided to specify a 512 kbps circuit instead.
Ajaxis still expressing concern about voice quality over the WAN link. In reviewing the estimated WAN traffic
patterns, you see that voice will be approximately 45% of the traffic and there are no other real-time applications
on the link. Which three tools will help to insure that the bandwidth is used as efficiently as possible and the
highest voice quality is attained? (Choose three.)
A. CBWFO
B. cRTP
C. LFI
D. LLQ
E. traffic policing
F. traffic shaping
Answer: BCD 
45. Ajax has completed its IP telephony rollout. The legacy PBX has been removed, and the entire phone system
is now on IP using Cisco Unified Communications Manager for call processing control.
Ajax has recently acquired Best Auto Accessories in Redmond, WA. Best is a small distributor of automobile parts
and accessories. Best has 36 office employees and 48 warehouse workers in a single building. The Best phone
system consists of a four-year-old key system. All calls enterthe company through the company operator who then
uses the overhead paging system to inform users of incoming calls.
Ajax plans to integrate Best as a remote site into the new Cisco IP telephony system at Ajax. The 36 office
employees will be converted to IP phones with DID along with two phones in the warehouse that will not be DID.
All IP phones will register with the Cisco Unified Communications Manager cluster at the Ajax central campus.
Ajax plans to connect with Best via a point-to-point circuit. The Redmond office will maintain external
TestInside    642-415 
connections to the PSTN but will use the connection with Ajax to carry internal calls and for Internet connectivity.
Internal calls crossing the WAN will use a G.729 codec with 20ms payload for bandwidth savings. Call Admission
Control will be implemented using locations. The voice-mail system only supports the G.711 codec and will be
centralized with the Cisco Unified Communications Manager.
With respect to the function of low latency queuing, how does the operation of the PQ differ from the CBWFO?
A. Both queuing methods work in a similar manner. The difference is in the classification methods.
B. The CBWFOs are set to a minimum bandwidth that is policed. The PQ is set to a maximum bandwidth that is
also policed.
C. The PQ is set to a maximum bandwidth that is policed. Each queue within the CBWFG is set for a minimum
bandwidth that can be metered on a per queue basis to control bandwidth consumption.
D. The PQ uses a minimum bandwidth that uses an internal metering method that drops packets as the bandwidth
gets closerthe maximum threshold. The CBWFQs are set to a minimum bandwidth per queue and controlled
through metering as each queue reaches a maximum level.
Answer: C 
46. Ajax has completed its IP telephony rollout. The legacy PBX has been removed, and the entire phone system
is now on IP using Cisco Unified Communications Manager for call processing control.
Ajax has recently acquired Best Auto Accessories in Redmond, WA. Best is a small distributor of automobile parts
and accessories. Best has 36 office employees and 48 warehouse workers in a single building. The Best phone
system consists of a four-year-old key system. All calls enterthe company through the company operator who then
uses the overhead paging system to inform users of incoming calls.
Ajax plans to integrate Best as a remote site into the new Cisco IP telephony system at Ajax. The 36 office
employees will be converted to IP phones with DID along with two phones in the warehouse that will not be DID.
All IP phones will register with the Cisco Unified Communications Manager cluster at the Ajax central campus.
Ajax plans to connect with Best via a point-to-point circuit. The Redmond office will maintain external
connections to the PSTN but will use the connection with Ajax to carry internal calls and for Internet connectivity.
Internal calls crossing the WAN will use a G.729 codec with 20ms payload for bandwidth savings. Call Admission
Control will be implemented using locations. The voice-mail system only supports the G.711 codec and will be
centralized with the Cisco Unified Communications Manager.
If connectivity to the PSTN is lost in Redmond, external calls should be routed through the PSTN gateway atthe
Ajax location. This should be transparent to the user, so a local call should still only require seven-digit dialing.
TestInside    642-415 
How can this be accomplished for local calls from Redmond?
A. Build a translation pattern that adds 1425 to a dialed seven-digit number and place this in a partition in the
local call search space. When a local call fails atthe local gateway, the translation pattern is applied and the call is
routed out the Ajax PSTN gateway.
B. Add a secondary route pattern for Redmond that points to the PSTN gateway at Ajax that adds 1425 using the
called party transform mask. When the call fails using the first route pattern, it will fall backto the secondary and
complete the call.
C. Build another route list for the Redmond site that points to the route group at Ajax that contains the PSTN
gateway. Have this route list add 1425 using the called party transform mask.
D. Build another route group for the Redmond site that points to the PSTN gateway at Ajax and has a prefix
configured that adds 1425. Have the existing route list point to the new route group as a second option.
Answer: D 
47. Ajax has completed its IP telephony rollout. The legacy PBX has been removed, and the entire phone system
is now on IP using Cisco Unified Communications Manager for call processing control.
Ajax has recently acquired Best Auto Accessories in Redmond, WA. Best is a small distributor of automobile parts
and accessories. Best has 36 office employees and 48 warehouse workers in a single building. The Best phone
system consists of a four-year-old key system. All calls enterthe company through the company operator who then
uses the overhead paging system to inform users of incoming calls.
Ajax plans to integrate Best as a remote site into the new Cisco IP telephony system at Ajax. The 36 office
employees will be converted to IP phones with DID along with two phones in the warehouse that will not be DID.
All IP phones will register with the Cisco Unified Communications Manager cluster at the Ajax central campus.
Ajax plans to connect with Best via a point-to-point circuit. The Redmond office will maintain external
connections to the PSTN but will use the connection with Ajax to carry internal calls and for Internet connectivity.
Internal calls crossing the WAN will use a G.729 codec with 20ms payload for bandwidth savings. Call Admission
Control will be implemented using locations. The voice-mail system only supports the G.711 codec and will be
centralized with the Cisco Unified Communications Manager.
You are going to implement remote site survivability for the Redmond site and must decide between SRST and
Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode. Which of the following statements is true?
A. Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode is needed to support CUE at the remote site in
the event of a WAN failure.
TestInside    642-415 
B. Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode supports a superset of the features and
functionality that SRST supports, but supports fewer phones.
C. Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode does not support SIP phones. SIP SRST may
be configured on the same router to support SIP phones.
D. When the local phones registerto a Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode, the router
can be configured to save the ephone-dns and ephone configurations in its running configuration, which makes
failovertime faster during subsequent WAN outages.
Answer: C 
48. Ajax has decided to open regional sales offices to put their sales staff closerto their customers. The new offices
are located in Oakland, Denver, Chicago, and New York. The Northwest and Southeast regional sales offices are
located in the Redmond and Atlanta facilities. The sales offices will connect to the Ajax campus via a Frame Relay
network.
Each site will have a PSTN gateway for local and emergency calls. All calls to and from the regional offices as
well as long distance calls should use the IP WAN as much as possible. Call processing and voice mail will remain
centralized in Atlanta. H.323 gateways will be deployed at the remote sites for PSTN access.
The Ajax central campus and regional sales offices will use the G.711 codec locally. The G.729 codec will be used
when calls cross the WAN, and cRTP will be implemented on each link. The voice-mail system only supports
G.711.
The DID ranges of the Oakland, Denver, and Chicago sales offices overlap overthe last seven digits of the ranges.
How can an abbreviated intersite dial plan be developed so that extension 1023 in Oakland doesn't overlap with
extension 1023 in Denver and Chicago?
A. Dial the last six DID digits.
B. Dial the last seven DID digits.
C. Use 11 -digit dialing.
D. Use a two-digit site code and four-digit dialing.
E. Use translation patterns with four-digit dialing to route calls properly.
Answer: D 
49. Ajax has decided to open regional sales offices to put their sales staff closerto their customers. The new offices
are located in Oakland, Denver, Chicago, and New York. The Northwest and Southeast regional sales offices are
TestInside    642-415 
located in the Redmond and Atlanta facilities. The sales offices will connect to the Ajax campus via a Frame Relay
network.
Each site will have a PSTN gateway for local and emergency calls. All calls to and from the regional offices as
well as long distance calls should use the IP WAN as much as possible. Call processing and voice mail will remain
centralized in Atlanta. H.323 gateways will be deployed at the remote sites for PSTN access.
The Ajax central campus and regional sales offices will use the G.711 codec locally. The G.729 codec will be used
when calls cross the WAN, and cRTP will be implemented on each link. The voice-mail system only supports
G.711.
With the addition of the remote sales offices in a centralized processing deployment model, which statement is
true regarding the best practices use of a gatekeeper?
A. One may be used for CAC.
B. One could be used for address resolution.
C. One may be deployed for both OAO and address resolution.
D. A gatekeeper is not applicable in this situation.
Answer: D 
50. Ajax has decided to open regional sales offices to put their sales staff closerto their customers. The new offices
are located in Oakland, Denver, Chicago, and New York. The Northwest and Southeast regional sales offices are
located in the Redmond and Atlanta facilities. The sales offices will connect to the Ajax campus via a Frame Relay
network.
Each site will have a PSTN gateway for local and emergency calls. All calls to and from the regional offices as
well as long distance calls should use the IP WAN as much as possible. Call processing and voice mail will remain
centralized in Atlanta. H.323 gateways will be deployed at the remote sites for PSTN access.
The Ajax central campus and regional sales offices will use the G.711 codec locally. The G.729 codec will be used
when calls cross the WAN, and cRTP will be implemented on each link. The voice-mail system only supports
G.711.
In what locations will DSP resources need to be configured to minimize WAN traffic and support conferencing
and transcoding?
A. The only location that will need DSP resources is the central campus.
B. DSP resources will only be required at the regional sales offices to convert G.711 to G.729 for WAN access.
C. DSP resources will be required at the central site to support transcoding for the voice-mail system, and at all
TestInside    642-415 
sites to support conferencing.
D. DSP resources will be required at the central site to support conferencing, and at the remote sites to support
transcoding for the voice-mail system.
Answer: C
相关阅读
·推荐文章

Copyright ©2013-2015 江浙沪招生考试网 All Rights Reserved.
地址: 苏州市姑苏区阊胥路483号(工投创业园)  电话:0512-85551931 邮编: 214000 苏ICP备15050684号-2
邮箱: [email protected] 版权所有:苏州迈峰教育科技有限公司 苏ICP备15050684号-2