您好,欢迎来到江浙沪招生考试网 !

设为首页|加入收藏|联系我们|网站地图|

江浙沪招生考试网

您现在的位置: test4exam >> 历年真题 >> it认证题库 >> 正文

思科认证Cisco 642-105 题库

日期:2015-8-27 10:08:16 来源:本站原创 访问量:

  1. Your customer has asked you to install a 24 port Cisco Unity 5.0 voicemail only system with the message store

  on box. Which three combined software applications does Cisco Unity support in this configuration? (Choose

  three.)

  A. Exchange Server 2007

  B. SQL Server 2000

  C. Windows Server 2003

  D. MSDE Server 2000

  E. Exchange Server 2000

  F. Exchange Server 2003

  Answer: BCF

  2. The VPIM directory account is created by which Cisco Unity utility?

  A. Message Store Monitor

  B. Unity Telephone Integration Manager

  C. Configuration Manager

  D. Advanced Settings Tool

  Answer: C

  3. After installing and debugging Cisco Unity Bridge, you run the Bridge Analog Network And Node Analyzer.

  You view the call traces and find that there are errors logged. What is the recommended course of action?

  A. Use the port status monitor to check the analog port capacity.

  B. Execute the Event Monitoring Service for more in-depth diagnostics.

  C. Run BANANA at least daily to learn what ratio of errors is "normal."

  D. Run Bridge Directory Synchronization in the Cisco Unity Diagnostic Tool.

  Answer: C

  4. Message waiting lamps are very slow in coming on after messages are received. The circuit-switched PBX

  integration is working well and is not the cause. A Cisco Unity port is set to exclusively dial out MWI.

  How do you confirm that the problem is corrected?

  A. Open the Call Viewer Utility.

  Leave messages for subscribers.

  TestInside 642-105 Cisco Unity should immediately send data packets to the phone system.

  B. Open the Integration Monitor.

  Leave messages for subscribers.

  Cisco Unity should immediately send data packets to the phone system.

  C. Open the Ports page in the Cisco Unity Telephone Integration Manager.

  Leave messages for subscribers.

  Cisco Unity sould immediately send data packets to the phone system.

  D. Open the Ports page on the System Administration screens.

  Leave messages for subscribers.

  Cisco Unity should immediately send data packets to the phone system.

  Answer: B

  5. You thought you had assigned the Text to Speech feature to certain users in a class of service, however after

  importing them using the Bulk Import Utility the feature is not working for any of them. What could be the cause?

  A. You selected the incorrect class of service while using the Bulk Import Utility.

  B. You forgot to fill in the TTS_FEATURE field.

  C. You selected the incorrect subscriber template when using the Bulk Import Utility.

  D. You selected the incorrect Exchange mailstore when importing the subscribers.

  Answer: C

  6. What happens when a subscriber who owns a call handler is deleted from Cisco Unity 5.0?

  A. The Cisco Unity program reassigns ownership of call handlers to the subscriber entered on the system >

  configuration page of the system administration screens.

  B. The Cisco Unity program automatically deletes the associated Microsoft Active Directory account.

  C. The Cisco Unity program prompts the user to choose a different subscriber to reassign to the deleted

  subscriber's call handlers.

  D. The Cisco Unity program prompts the user to run DbWalker Utility to fix the orphaned call handler.

  Answer: A

  7. You have completed setting up your call handlers. What utility can you use when dialed in to verify that calls

  are routed to the correct call handlers?

  TestInside 642-105

  A. Audio Text Manager

  B. Unity Diagnostic Viewer

  C. Gather Unity System Information

  D. Port Status Monitor

  Answer: D

  8. Your customer is attempting to add VPIM subscribers and is receiving an error that they must first perform

  which of these tasks?

  A. Configure the Voice Connector.

  B. Configure the primary location object.

  C. Configure the VPIM account.

  D. Configure the VPIM delivery location object.

  Answer: D

  9. An organization with three Cisco Unity servers recently merged with another organization using a Nortel

  Meridian voice mail system. The organization set up a VPIM delivery location on one Cisco Unity server only.

  Can the other two Cisco Unity servers send VPIM messages?

  A. Yes, but only if they build the VPIM subscribers.

  B. Yes, if the other servers set their primary location search options to the Global Directory.

  C. No, you must install the Cisco Unity Voice Connector for Microsoft Exchange on the other servers.

  D. No, you must build VPIM delivery locations on every Cisco Unity server.

  Answer: B

  10. A centralzed Cisco Unity system serves several small remote sites. How can they move to the G.729a codec

  for message storage?

  A. In the Cisco Unity Tools depot, in Advanced Settings Tools, run the Set Codec Sample utility.

  B. In the Cisco Unity Tools depot, in Audio Management Tools , run the Set Record Format utility.

  C. In Regedit, set the ActiveVoice-->Conversation Sampling 711 DWORD value to 0 and the 7.29a DWORD

  value to 1.

  D. In the Cisco Unity system Administrators web tool, In System Configurations, set the Record Sampling Codec

  on the ports page to 7.29a.

  TestInside 642-105

  Answer: B

  11. Your client would like to be able to back up and restore the entire Cisco Unity server, including the operating

  system and SQL database in case of a catastrophic failure of the Cisco Unity server. Which Cisco Unity or

  third-party utility would you tell them to use?

  A. Cisco Unity Database Recovery Tool

  B. software such as Symantec/Veritas Backup Exec

  C. Cisco Unified Communications Manager Backup and Restore Utilities

  D. Cisco Unity Disaster Recovery Backup and Restore Utilities with full backup options selected

  Answer: B

  12. Cisco Unity is being installed as follows:

  unified messaging

  failover enabled

  The Cisco Unity servers will include:

  MSMQ

  NNTP

  IIS

  MSXM 3.0 with SP 1

  .NET Framework

  Which Microsoft components must be in place prior to installing the Cisco Unity software?

  A. Windows 2003 R2 Advanced Server with Service Pack 4

  Internet Explorer 6.0

  MSDE

  Exchange Server 2007

  B. Windows 2003 Server with Service Pack 2

  Internet Explorer 6.0

  SQL Server 2000

  Exchange Server 2003

  C. Windows 2000 with Service Pack 4

  Internet Explorer 6.0

  TestInside 642-105

  MSDE

  Exchange Server 2003

  D. Windows 2003 Datacenter Server with Service Pack 1

  Internet Explorer 6.0

  SQL Server 2000

  Exchange Server 2000

  Answer: B

  13. Your customer has asked you to install a 96-port Cisco Unity Unified Messaging system. Which three

  components must be installed on the server before installing the Cisco Unity software ? (Choose three.)

  A. Exchange Server 2003

  B. SQL Server 2000

  C. MSDE 2000

  D. MSXML 3.0

  E. Microsoft Internet Explorer 6.0

  F. Exchange Server 2007

  Answer: BDE

  14. Which Cisco Unity utility is useful when converting subscribers from a voice mail only system to unified

  messaging ?

  A. Advanced Settings Tool--convert mailbox setting

  B. Bulk Edit Utility

  C. Global Subscriber Manager

  D. Migrate Subscriber Data

  Answer: D

  15. You have been asked to configure a Cisco Unity voice messaging system to deliver messages for subscribers

  with accounts on a non-Cisco Unity voice messaging system using the AMIS protocol. When configuring the

  delivery location object for the AMIS target system, which information must you supply about the system to

  which messages will be delivered?

  A. the telephone number and node ID

  TestInside 642-105 B. the node ID and fully qualified domain name

  C. the telephone number, node ID, and extension length

  D. the telephone number, node ID, and fully qualified domain name

  Answer: A

  16. You are installing Cisco Unity 5.0 with Exchange Server 2000 for a customer. Which two operating system

  options are supported for this install? (Choose two.)

  A. Windows 2000 Advanced Server

  B. Windows Server 2003 R2 Enterprise

  C. Windows 2000 Server

  D. Windows Server 2003 R2 Standard Edition

  E. Windows Server 2003 Standard Edition

  Answer: AC

  17. A customer with two Cisco Unity servers has had a catastrophic failure on one those servers. They have a

  DiRT disaster recovery backup and want to restore the database of their failed Cisco Unity server to their

  functioning Cisco Unity server. What do they need to know?

  A. This will work only if the database does not exceed 7500 subscribers.

  B. This will work if the Microsoft Exchange Server aliases are unique.

  C. The DiRT backup can only be restored to a Cisco Unity installation with a default database.

  D. The SQL database of the functioning server needs to be combined with the DiRT backup from the failed server.

  Answer: C

  18. You are importing subscribers into Cisco Unity using a .csv file. When you attempt to import them you receive

  errors. You review your .csv file and it shows you have the LAST_NAME, FIRST_NAME, and ALIAS. What are

  you missing?

  A. DISPLAY_NAME

  B. SUBSCRIBER_TEMPLATE

  C. DTMF_ACCESS_ID

  D. VOICE_NAME

  Answer: C

  TestInside 642-105 19. What is true about a DiRT disaster recovery backup? (Choose one.)

  A. It can be restored to a Cisco Unity installation of the same software level.

  B. It can be restored to a Cisco Unity installation of an upgraded software level.

  C. It can be restored to a Cisco Unity platform with only the operating system installed.

  D. It can be restored to a Cisco Unity platform with the operating system and SQL installed.

  Answer: A

  20. A Cisco Unity installation is configured as follows:

  72 ports

  Cisco Unified Communications Manager

  NEC NEAX 2400 with 9-port PMG units (5)

  first 36 Cisco Unity ports for Cisco Unified Communications Manager

  second 36 Cisco Unity ports for NEC NEAX 2400

  While messages left on the Cisco PBX cause the MWI indicators to light, messages left on the NEC do not. What

  needs to be done to make the MWI indicators light on the NEC PBX phones?

  A. Specify the Cisco Unity account policy to use two switches.

  B. Specify the Cisco Unity class of service to use two switches.

  C. Specify the telephone system each subscriber's account will use.

  D. Specify the Cisco Unity PIMG serial port to use MWI On and Off Codes.

  Answer: C

  21. An organization has two Cisco Unity servers. The PBXs being used are not networked and do not have

  overlapping dial plans. The customer has requested that subscribers be able to address messages to subscribers

  stored on either Cisco Unity server. How should this be accomplished?

  A. Set the required dialing domain and configure it for Global Directory.

  B. Configure a Delivery Location ID and the Subscriber Search field.

  C. Set the subscriber search to Global Directory and configure the primary location dial ID

  D. Set the directory handler search option to search the entire directory and primary location ID.

  Answer: C

  22. Your customer's off-box message store server has been offline. They just called to inform you that the message

  TestInside 642-105 server has come back online. How do you confirm that the server is operating?

  A. Open the Cisco Unity Message Store Monitor and watch the message flow.

  B. Open the Cisco Unity MTA folder and confirm that there are no messages there.

  C. Open the Port Status Monitor to verify that the off-box message server is connected.

  D. Open the UOmni folder on the Cisco Unity server and confirm that there are message waiting indicator on/off

  requests.

  Answer: B

  23. Cisco Unity is integrated with Cisco Unified Communications Manager at a company. The customer reports

  that Message Waiting Indicators are intermittent on some extensions. You have opened up Integration Monitor to

  help resolve the issue but do not see any call information. Which statement is true ?

  A. You must use Call Viewer for IP integrations.

  B. You must initialize the IP integration feature through the Cisco Unity Telephone Integration Manager.

  C. Transaction data logging needs to be activated.

  D. You will not see any call information unless Extension Specific Processing Utility is also opened.

  Answer: A

  24. The Cisco Unity server is being upgraded from version 4.21 to version 5.0 with Exchange Server 2003 as the

  message store. Which two steps ensure a successful upgrade? (Choose two.)

  A. Remove Windows 2000 and install Windows 2003.

  B. Run the Database Optimizer to ensure a "clean" database.

  C. Run the Active Directory Schema Extension Utility.

  D. Run the Cisco Unity System Preparation Assistant.

  E. Run the Cisco Unity Upgrade Tool.

  Answer: CD

  25. In a Cisco Unity 5.0 system a customer requests a warning tone indicating the caller is close to the maximum

  message length. Where will this option be configured?

  A. This is not a supported feature in Cisco Unity 5.0.

  B. This is done in the System Admin page in class of service.

  C. This is done in the Advanced Settings Tool.

  TestInside 642-105

  D. This is done with the Bulk Edit Utility.

  Answer: C

  26. Your customer has asked subscribers to go through the first enrollment process before system cutover. Which

  report will identify the users who have completed the first enrollment?

  A. Subscriber Activity Report

  B. Gather Unity System Info

  C. Subscriber Information Dump

  D. Mailbox Initialization Report

  Answer: C

  27. You are attempting to address a message by extension to a colleague on a Cisco Unity server located in

  another city. Cisco Unity only gives you a match for the Sales Department distribution list, ID 4110, at your

  location. You have confirmed your colleague's extension is 4110. Why is this happening?

  A. Cisco Unity performs expanding searches when extension numbers are entered.

  B. You did not allow blind addressing on the subscribers.

  C. You did not change searches to dialing domain on primary location.

  D. You did not change searches to Global Directory on primary location.

  Answer: A

  28. A Cisco Unity Connection server can interoperate with how many total Cisco Unity, Cisco Unity Connection ,

  or Cisco Unity Express servers ?

  A. 5

  B. 10

  C. 15

  D. 15,000 contacts regardless of server count.

  Answer: B

  29. The secondary Cisco Unity failover server can have the Exchange mailstore installed on-box under which

  conditions?

  A. Cisco Unity 5.0 voice mail only with Exchange Server 2000 or later.

  TestInside 642-105 B. Cisco Unity 4.2 or later voice mail only with Exchange Server 2003.

  C. Cisco Unity 5.0 voice mail only with Exchange Server 2003.

  D. Cisco Unity 5.0 unified messaging with Exchange Server 2003.

  Answer: C

  30. A Cisco Unity 5.0 customer needs better security against toll fraud. Which telephone user password policy will

  best meet this need?

  A. Require 30-day forced password changes.

  B. Require alphanumeric combination passwords.

  C. Require password history for the last 10 passwords.

  D. Require 8-digit passwords and non-trivial passwords.

  Answer: D

  31. Which statement is true about a failover configuration?

  A. The secondary server can be a smaller, less expensive server since it will only be used for short-term call

  handling.

  B. Microsoft SQL Server is always required with a failover configuration whether with an Exchange or Domino

  mailstore.

  C. A DiRT backup must be run on the primary server and "restored" on the secondary server before installation to

  synchronize databases.

  D. SQL Server is only required with a Microsoft Exchange mailstore. If failover is installed in a Domino solution,

  then the IBM Database for Domino is used as the data store mechanism.

  Answer: B

  32. You are running the Cisco Unity Telephone Integration Manager (Cisco UTIM). What information is needed

  for a Cisco Unified Communications Manager integration with Phone View options?

  A. the IP address of Cisco Unified Communications Manager, the failover Cisco Unified Communications

  Manager IP address, the device naming prefix, MWI On and Off Codes, and the Cisco Unified Communications

  Manager administration password

  B. the IP address of Cisco Unified Communications Manager, the failover IP address, MWI On and Off Codes, the

  device naming prefix, and the PhoneView telephone logontelephone logon.

  TestInside 642-105 C. the IP address of Cisco Unified Communications Manager, the failover Cisco Unified Communications

  Manager IP address, the device naming prefix, MWI On and Off Codes, the CTI user ID and password, and the

  Cisco Unified Communications Manager administration ID and password

  D. the IP address of Cisco Unified Communications Manager, the failover Cisco Unified Communications

  Manager IP address, the device naming prefix, MWI On and Off Codes, the Cisco Unified Communications

  Manager administration ID and password, and the Phone View password

  Answer: C

  33. You convince your customer to purchase another Brooktrout card for their Cisco Unity Bridge server as

  messages from the Cisco Unity server to an Octel node take too long to be delivered. How do you determine if

  this corrected their problem?

  A. Use the Port Usage Analyzer Utility to track port utilization.

  B. Check the Latency Report provided by the Bridge Traffic Analyzer.

  C. Run the Bridge Analog Network and Node Analyzer to monitor the analog activity.

  D. Open the UOmni folder on the Cisco Unity Bridge server and watch the message flow to the Octel node.

  Answer: B

  34. In a Cisco Unity Bridge installation, where are updates to Cisco Unity Bridge subscribers stored?

  A. Unityupdate_"servername"

  B. Streams folder in Commserver

  C. UOmni mailbox

  D. VPIM Directory Account

  Answer: C

  35. There are three sites at your customer's installation. At sites A and B, Cisco Unity is integrated with Cisco

  Unified Communications Manager. Site A uses an extension range of 2000-3000, Site B 3100-3500. At Site C

  Cisco Unity is integrated with an Avaya PBX using DTMF integration with an extension range of 3200-3700. Can

  subscribers at all three sites use the cross-box login feature and not affect subscriber messaging?

  A. Yes, put all three sites in the same Cisco Unity dialing domain.

  B. Yes, if the option is initialized in the Advanced Settings Tool.

  C. No, only Sites A and B can be configured to use cross-box login.

  TestInside 642-105 D. No, Site C in combination with either A or B can be configured to use cross-box login.

  Answer: C

  36. Which is a correct configuration for Cisco Unity with voice recognition?

  A. Cisco Unity and Voice Recognition on-box with 24 ports.

  B. Cisco Unity and a separate 24-port voice recognition server.

  C. Cisco Unity and voice recognition on-box with all Cisco Unity ports capable of being voice recognition ports.

  D. Cisco Unity and a separate voice recognition server with up to 144 ports.

  Answer: B

  37. What is the proper sequence for installing software on the Cisco Unity 5.0 server in a 24-port voicemail only

  configuration with the message store located on-box?

  A. Windows 2003, Cisco Unity Preparation Assistant, SQL Server 2000, Microsoft Exchange Server, Active

  Directory Schema Extension, Cisco Unity Installation and Configuration Assistant

  B. Windows 2003, MSDE, Cisco Unity System Preparation Assistant, Exchange Server System Management

  Tools, Cisco Unity Installation and Configuration Assistant

  C. Windows 2000, SQL, Cisco Unity System Preparation Assistant, ForestPrep, Microsoft Exchange Server,

  Active Directory Schema Extension, Cisco Unity Installation and Configuration Assistant

  D. Windows 2003, MSDE, Cisco Unity System Preparation Assistant, ForestPrep and DomainPrep, Microsoft

  Exchange Server, Active Directory Schema Extension, Cisco Unity Installation and Configuration Assistant

  Answer: D

  38. The Cisco Unity DbWalker Utility can test for all of the following items except:

  A. broken call handler "links"

  B. orphaned call handlers

  C. first time enrollment status

  D. empty private distribution lists

  Answer: C

  39. A customer wants a report containing the following information about each subscriber:

  - fax extensions

  TestInside 642-105

  - alias

  - first time enrollment status

  - Exchange home server name

  Which of the following will generate the desired report?

  A. the Exchange User Report

  B. the Subscriber Information Dump

  C. a preconfigured Cisco Unity SQL/MSDE reporting script

  D. the active Directory Users and Computers LDAP report

  E. no one report gives all this information

  Answer: B

  40. A Cisco Unity voice mail only system with failover is being installed. It will have 24 ports. Which product is

  necessary to the installation?

  A. MSDE

  B. SQL Server 2000

  C. SQL Server 2003

  D. MS "Data Replication" 2003

  Answer: B

  41. Cisco Unity 5.0 is being installed with a Tadiran Coral III PBX. There will be 24 ports using Dialogic D/120

  JCT-LS (12 port) voice cards. Which two operating systems are supported for Dialogic cards? (Choose two.)

  A. Windows 2000 Server

  B. Windows 2000 Advanced Server

  C. Windows Server 2003 Standard Edition

  D. Windows Server 2003 R2 Standard Edition

  Answer: AB

  42. Which of these defines the process by which a Cisco Unity Bridge subscriber is automatically built on the

  Cisco Unity server following an initial message sent to that person via blind addressing ?

  A. Cisco Unity Bridge Server Directory Synchronization

  B. Cisco Unity Bridge Synchronization

  TestInside 642-105 C. Cisco Unity Bridge Mailbox Directory Update

  D. Octel Name Net

  Answer: D

  43. Your customer wants to use digital networking so all their subscribers on the Cisco Unity and Cisco Unity

  Connection systems can message each other. Is this supported?

  A. Yes, as long as the total number of subscribers or users does not exceed 15,000.

  B. Yes, if the total number of Cisco Unity and Cisco Unity Connection servers does not exceed 10.

  C. No, Cisco Unity Connection uses VPIM to connect to Cisco Unity.

  D. No, Cisco Unity Connection can only use digital networking to other Cisco Unity Connection servers.

  Answer: C

  44. Cisco Unity secure messaging (encryption) option has been set on all voice mail messages. Subscribers

  sending messages to Internet subscribers are receiving non-deliverable receipts. How do you resolve this issue?

  A. Use SMTP secure messaging.

  B. Remove secure messaging to nonsubscribers.

  C. Enable the secure messaging option on the Voice Connector.

  D. Build a trusted delivery location and trusted Internet subscribers.

  Answer: D

  45. You are installing a Cisco Unity 5.0 system for a customer. You have installed Windows Server 2003 R2

  Standard Edition. You have installed SQL Server 2000 and MSXML 2.0. Which of the following choices best

  describes which software components will be installed when you run the Cisco Unity Server Preparation

  Assistant?

  A. Microsoft Internet Explorer 5.0

  MSXML 3.0

  Microsoft .NET Framework 1.2

  Business Center Crystal Reports IX

  B. Microsoft Internet Explorer 6.0

  MSXML 3.5

  Microsoft .NET Framework 1.1

  TestInside 642-105

  Business Center Crystal Reports XI

  C. Microsoft Internet Explorer 6.0

  MSXML 3.0

  Microsoft .NET Framework 1.1

  Business Objects Crystal Reports XI

  D. Microsoft Internet Explorer 6.0

  MSXML 4.0

  Microsoft .NET Framework 1.3

  Business Objects Crystal Reports VIII

  Answer: C

  46. A customer moved from G.711 to G.729A codec. Users now notice a difference between the audio quality of

  voicemail prompts and messages. Which utility could alleviate this problem?

  A. Audio Stat

  B. Set Wav Format

  C. Codec Converter

  D. Audio Text Manager

  Answer: B

  47. When a CEO receives a call it is forwarded to the CEO's assistant. The first redirect deposits the call into the

  CEO's mailbox. The CEO wants the call to be redirected to the assistant's mailbox instead. Where would that

  change be made?

  A. Cisco Unity Telephone Integration Manager

  B. Edit Switch Utility

  C. Advanced Settings Tool

  D. Cisco Unified Communications Manager

  Answer: C

  48. From which source can the Cisco Security Agent be installed?

  A. Cisco Unity Installation DVD 1

  B. Cisco Unity Server Update Wizard

  TestInside 642-105 C. Cisco Security Agent must be downloaded separately from cisco.com

  D. Cisco Unity Service Packs (Cisco Unity System Preparation Assistant)

  Answer: B

  49. Which of these, according to best practices, should you configure before adding subscriber templates?

  (Choose two.)

  A. primary location

  B. directories

  C. class of service

  D. audio text template

  E. public distribution lists

  Answer: CE

  50. A 5.0 Cisco Unity system is built as follows:

  voice mail only deployment

  Exchange 2003 server configured as the mailstore

  They must import users as follows:

  New templates and classes of service have been built.

  There is no electronic file for import.

  There is a written list of user names and extensions.

  The system must be tested before users are added. Which procedure will best test the system and then proceed

  with the import?

  A. Procedure 1:

  Load all users.

  Test the MWI indicator for each.

  B. Procedure 2:

  Load one user. Test the MWI.

  Load the remaining users.

  C. Procedure 3:

  Enable Cisco Unity test mode.

  Load one user. Test the MWI.

  TestInside 642-105

  Load the remaining users.

  D. Procedure 4:

  Add a single user.

  Test with the New Subscriber Load Tool.

  Observe the MWI.

  Load the remaining users.

  Answer: B

  51. A group of people need access to some but not all fields within the Cisco Unity System Administrator. A new

  subscriber template has been built. Using best practices, what is the next step?

  A. Change the class of service to the default administrator.

  B. Create a new class of service and assign it to the template.

  C. Add the administrators to a distribution list and assign access by adding it to the template.

  D. Assign permissions for Cisco Unity server access through the mailstore and assign users needing administrative

  access to the new template.

  Answer: B

  52. Which of these is installed by the Cisco Unity Server Update Wizard?

  A. the latest SQL service pack

  B. the latest Exchange Server 2003 service pack

  C. updates for Exchange Server 2007

  D. security updates for Microsoft Windows

  Answer: D

  53. Cisco Unity 5.0 is installed in a mixed Unified Messaging and voice mail deployment. Which report shows the

  level of usage of audio text?

  A. System Usage Report

  B. System Traffic Report

  C. Audio Text Handler Report

  D. Call Handler Traffic Report

  Answer: D

  TestInside 642-105 54. A Cisco Unity 5.0 customer requires that the auto attendant be restricted from transferring to outside numbers.

  Which procedure will best accomplish this task?

  A. Use a new restriction table. Disable all dial strings that include 91* or 9901*. Assign the restriction table to

  each class of service.

  B. Use a new restriction table. Disable all dial strings that include 91* or 9901. Assign the restriction table to each

  class of service.

  C. Use the default restriction table. Do nothing to it as it is already assigned as the default restriction table for all

  classes of service.

  D. Use a new restriction table. Disable all dial strings. Assign the restriction table to each user via the new user

  template.

  Answer: C

  55. You create which type of objects in Cisco Unity Connection to send messages to remote messaging systems?

  A. delivery locations

  B. VPIM locations

  C. primary locations

  D. AMIS locations

  Answer: B

  56. Your customer wants to allow auto attendant callers to reach the Sales Conference Room but does not want to

  give that telephone a mailbox. Using best practices, how does one accomplish this?

  A. Build an Internet subscriber with Transfer turned on.

  B. No action required since the caller only needs to dial the extension of the room at the opening greeting.

  C. Associate a one-key dial to the Caller System Transfer action in the opening greeting.

  D. Create a mailbox-associated extension for that telephone.

  Answer: C

相关阅读

Copyright ©2013-2015 江浙沪招生考试网 All Rights Reserved.
地址: 苏州市姑苏区阊胥路483号(工投创业园)  电话:0512-85551931 邮编: 214000 苏ICP备15050684号-2
邮箱: [email protected] 技术支持: 苏州迈峰教育科技 黔ICP备15012612号